artonde maj

tja igen idag är det artonde maj och min bästa idol nanne grönvall blev 48 år. hoppas hon har det gätte kul och roligt och har skit bra i framtiden för det är hon värld för det. ingen är som henne och kommer att vara som henne för hon är bara bäst.
idag har jag faktiskt fyllt henne gennom att lyssnat på hennes musik och tittat på hennes klip i youtube för att tänka på henne. kommer alldrig att glömma henne. hon finns över allt för mig.
hennes skiva cirkus homo sapien och alla mina ansikten har jag lyssnat på sen hennes andra skivor jag måste kyssa dig och alltid på väg och andra låtar av henne har jag lyssnat på spotify. sen har skrivit i hennes blogg skickat medelande till henne på facebook och skrivit i henne logg.
det var här om nanne och jag glatulerar henne igen och önskar henne lycka till älskling nanne puss och kram.
http://www.youtube.com/watch?v=TZ2S-rj1ULYfeature=player_embedded

möller bil i västerås

tja igen fan vad långt tid det tog för mig att blogga här igen.
jo så här var det. den 8 och 9 i maj var de bästa dagarna som jag har varit med, sedan 24 i oktober 2009 i mitt liv. jag var i möller bil här i västerås och såg timoteij och måns zelmerlöw hur kul som hälst var det. timoteij sjöng 4 låtar och måns sjöng 5 låtar. timoteij kom på lördag de skulle komma upp kl 15.00 men det blev försent lite så de kom typ 15.30 istället eftersom samma dag var de i uppsalas möller bil och de skulle sjunga kl 13.00 där borta  och det var många som ståg på kö där också jag fick höra att det var 200 m på kö där. så det därför det blev som det blev. men efter de hade framträd så gick jag fram till de och fick kram av alla tjejerna i gruppen och fick både deras skiva längtan och melodifestivals skivan signerat sen när jag var klar där så gick jag köppte ett stor bild av de som man kan hänga i sitt rum för bara 20 kr. jag köppte den för bara krama de igen, jag trode de skulle inte vara så bra på live men de var så jävla bra och egde hela där förfan och den här lördag var lika bra som när jag såg nanne i mediamarkt men med nanne var kanske sjönare efter som hon är min allt.
på söndag så drog jag ditt igen och såg måns där. han framträde 5 låtar det var första låten av kent sverige och sen 4 låtar från sina skivor. jag måste säga han var hur sjönt som hälst att sjunga på svenska. sen gick jag träffade honnom också och fick melodifestivalen 2009 signerat av honnom eftersom hade ingen skiva av honnom. men det blev inte två gånger med honnom som jag gjort med timoteij och nanne.
sen lördagen första maj så såg jag anna bergendahl i mediamarkt i västerås hon var också skit bra live bettre än skivan tycker jag. och fick melodifestivalen och hennes skiva signerat av henne men fick ej krama henne de var rädda för att hon skulle bli sjuk så fick man säga något till henne vid andra sidan av bordet. man fick ta bild på henne men inte vara med henne.

nöje

<div style="background-color: #ffffff; padding: 5px; width: 250px; text-align: left;"><script type="text/javascript" charset="UTF-8" src="http://expcache.frisim.se/?b=N%f6je&o=S&q=kalla:expressen.se+url:noje"></script></div>

timoteij i västerås

tja igen. imorgon blir en av de bästa dagarna som förra lördag när jag såg anna bergendahl här i västerås och imorgon är det dags för att dra till möller bil kl 15.00 och se timoteij live där. ska få försöka få signerat melodifestivals skivan och deras skiva längtan. gud vad jag längtar efter imorgon tycker klockan går så jävla långsamt nu. vill ha lördag kl 15.00. en sak hoppas jag på det är att få krama tjejerna i timoteij och kunna ta bilder med de för det fick man inte med anna bergendahl när hon var i mediamarkt. imorgon kommer jag bli skit glad när jag har sett de live och ska titta om de är bra på live också, men jag tror de är gryma på live det jag sett i melodifestivalen allafall.
vi ses timoteij imorgon kl 15.00 jag ska försöka att komma.

timoteij

jag älskar timoteijs skiva som hetter längtan. den är så jävla bra skiva allså finns hur bra låtar som hälst i den den innehåller 11 spår och alla 11 är jag skit nöjd över. jag köppte skivan samma dag som den kom ut och har inte ungrat mig för jag gjorde det. på lördag så ska dra till mörller bil och se de live här i västerås det kommer bli hur bra som hälst längtar efter lördagen. på lördag kommer bli en vecka sedan såg anna bergendahl här i medimarkt i västerås och fick både hennes skiva och melodifestivalen 2010 signerat av henne själv.
imorgon kommer jag att göra en filosofi prov i skolan och ska tränna på den vi måste läsa 2 kapitel i boken och det käns jävligt mycket. för jag älskar och läsa böcker men inte läxor när det gäller skol arbette så är jag inte med. vi ska läsa böcker till svenskan senast 21 i maj för då kommer vi få 10 frågor och vi ska svara på de. och jag ska läsa en bok som hetter mig eger ingen. har läst bara 60 nåt sidor och har fått den för typ 2 månader sedan.
här är en länk till min favorit låt just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=8Wz7PKbW6PY

nannesfan

hej.
jag är helt galen i nanne grönvall och älskar henne skit mycket. hon är det bästa jag vet i världen det finns ingen som är bettre än henne för mig. jag började gilla henne år 2005 den 5 i 3. det var första gången hörde hennes röst och blev förälskat derekt i henne.
http://www.youtube.com/watch?v=Mwkesif6iEs86F2E937BD44588&playnext_from=PL&

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0